Intrebari frecvente

1. Ce este edusontv.net?

Edusontv.net este o platforma de educatie medicala de ultrasonografie.

Aceasta platforma a fost gandita de catre specialisti pentru a disemina informatii actuale in domeniul ultrasonografiei. Webinariile edusontv.net sunt coordonate de catre profesionisti renumiti in domeniu atat national cat si international.

2. Cum imi fac cont edusontv.net?

Pe site-ul nostru www.edusontv.net veti gasi in dreapta sus butonul Ma abonez. Dati click pe el si va apare o pagina noua in care vi se cere adresa dvs de email, numele complet si sa va alegeti o parola. 

3. Cum achizitionez un webinar pe edusontv.net?

In oferta noastra veti gasi 2 tipuri de evenimente - evenimente care vor avea loc si webinarii disponibile oricand. Pentru achizitia unui webinar / workshop care va avea loc in viitor trebuie sa mergeti pe pagina: https://www.edusontv.net/pages/events unde veti gasi evenimentele urmatoare. Odata ales evenimentul la care doriti sa participati, veti merge catre portalul de plata. Prima data platforma va cere sa autorizati o plata de 0.00 lei conform normativelor europene, iar dupa ce acceptati aceasta preautorizare cardul dumneavoastra va fi debitat cu suma aferenta achizitiei. Ultimul pas este completarea formularului cu datele de facturare. 

In cazul in care webinarul a avut loc atunci puteti sa le achizitionati oricand intrand pe 

https://www.edusontv.net/catalog unde veti alege webinarul dorit iar mai apoi veti fi redirectionat catre portalul de plata. 


4. Nu doresc plata cu card bancar. Ce pot sa fac?

In cazul in care nu doriti plata cu cardul prin site-ul nostru, va rugam sa ne contactati la support@edusontv.net si sa ne comunicati webinarul / evenimentul pe care doriti sa il achizitionati si sa ne mentionati datele de facturare iar noi va vom trimite o factura profroma pe care o puteti plati prin banca.  

5. Care sunt preturile webinariilor?

Pretul webinariilor incepe de la 150 LEI per webinar (indiferent daca sunt achizitionate in premiera sau dupa derularea acestuia). Pentru mai multe detalii legate de abonamente vedeti intrebarea urmatoare.

6. Ce sunt abonamentele eduson? 

Abonamentele eduson sunt de 2 tipuri: 1. cu acces la toata platforma BASIC si PREMIUM 2. cu acces pe specialitati: Eduson Familty, Eduson MSK, Eduson OBGYN.

7. Ce inseamna Abonamentul eduson BASIC?

Abonamentul BASIC includ urmatoarele: * acces la inregistrarile tuturor webinariilor * vizualizarea inregistrarilor oriunde si oricand * garanteaza acces la cel putin 2 webinarii noi lunar.

8. Ce inseamna abonamentul PREMIUM?

Abonamentul Eduson PREMIUM include urmatoarele: Credite EMC pentru webinariile vizualizate in timpul premierei * Discutii live cu lectorii in timpul premierei webinariilor * vizualizarea inregistrarilor webinariilor oriunde si oricand * garanteaza acces la cel putin 80 credite EMC, anual, daca se participa la premiera webinariilor * participarea la intalniri live cu lectori Eduson  * cursuri non-medicale * interviuri cu lectori Eduson 

9. Cum pot beneficia de credite EMC?

Creditele EMC pot fi dobandite in 2 variante.  Prin abonamentul Eduson PREMIUM sau prin achizitionarea si urmarirea unui webinar in premiera. Asta inseamna ca desi aveti abonament Eduson PREMIUM care vine cu beneficii multiple fata de abonamentul Eduson BASIC sau achizitionarea unui webinar singular, este necesar ca acel webinar in premiera sa fie urmarit in ziua lansarii. Exemplu: Daca avem in premiera un webinar cu data de 5 mai 2022, este necesar ca toti participantii la aceste webinarii sa urmareasca webinarul in data de 5 mai pentru a beneficia de credite EMC. 


Conditii de eliberare a diplomelor cu credite EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania:

  1. Sa fiti membru in Colegiul Medicilor din Romania si sa ne furnizati codul CUIM, specialitate, grad si loc de munca

  2. Sa participati online sau in format fizic la intreg evenimentul in ziua/zilele cand acesta se desfasoara in direct, conform programului anuntat in prealabil

  3. Sa completati formularul de evaluare a manifestarii în termen de maxim 3 zile de la finalizarea evenimentului pe link-urile primite pe email (verificati si casuta spam/promotions) si pe chat-ul din cadrul evenimentului 

    Aceste conditii trebuie indeplinite cumulativ, fara de care furnizorii de educatie medicala NU va pot elibera diploma cu credite EMC!

  4. Daca un participant indeplineste toate conditiile expuse mai sus dar nu primeste diploma cu creditele EMC aferente in termen de 21 de zile lucratoare, este responsabilitatea participantului de a semnala erorile intampinate.

    *Participantii care nu fac parte din CMR (nu detin CUIM) NU vor primi diploma cu credite EMC conform deciziei reglementate de catre Colegiul Medicilor din Romania. Decizia poate fi consultata in actele privind reglementarea sistemului national de educatie medicala continua la art.4 al.4 (CMR acorda credite EMC numai membrilor sai) conform numarului deciziei nr.683/6.VIII.2018 din Monitorul Oficial al Romaniei.

10. Nu ma pot loga, mi-am pierdut parola. Ce fac?

Daca v-ati pierdut parola atunci apasati butonul login si sub credentialele dumneavoastra este un mesaj “Ati uitat parola?”. Il apasati apoi urmati instructiunile primate in urma accesarii acelui buton.

11. Unde e webinarul cumparat?

Toate achizitiile se vor gasi in sectiunea "Oferta educationala" https://www.edusontv.net/catalog  in categoria “Biblioteca mea”. Utilizatorii care sunt abonati la abonamentele Eduson au acces la toate materialele aferente abonamentului ales, deci toata platforma este biblioteca lor. 

12. Cum pot intra in posesia punctelor EMC?

Dupa webinar se vor verifica anumite informatii. Pentru eliberarea diplomelor cu puncte EMC este necesar sa participate la webinar / eveniment in timpul derularii premierei; sa completati chestionarul de evaluare si sa ne furnizati informatii cu privire la codul CUIM, locul de munca, specialitatea medicala, si gradul profesional. Diplomele vor fi trimise automat in cel mult 21 de zile de la finalizarea webinarului in cazul persoanelor care au indeplinit conditiile de mai sus.  

13. Cum pot urmari webinariile?

Odata cumparat un webinar, in contul dumneavoastra aveti sectiunea „Biblioteca mea” iar acolo veti putea urmari timp de 90 de zile oriunde si oricand webinariile achizitionate.
14. Cum pot plati?

Achizitia de abonamente sau webinarii se face prin plata cu cardul. In cazul in care va doriti sa faceti plata prin transfer bancar, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa support@edusontv.net sau office@edusontv.net sau nr de tel. 0215556132

15. Am platit un webinar dar nu mai pot participa

In cazul in care ati platit un webinar aflat in premiera (adica aveti nevoie de acele credite EMC) si nu puteti participa aveti optiunea de a cere rambursarea sumei, iar aceasta va fi virata in contul din care ati facut plata sau veti putea beneficia de un voucher pe care il puteti folosi pentru alte webinarii. In cazul in care se intampla acest lucru va rugam sa luati legatura cu serviciul nostru de suport: 

Tel: 0215556132

Email: support@edusontv.net

16. Nu merge plata cu cardul

Edusontv.net nu gestioneaza direct date dvs. din card. Platile sunt gestionate de procesatorul de plati Stripe iar plata depinde de emitentul cardului dvs. In cazul in care doriti sa platiti prin transfer bancar va rugam sa ne contactati 

Tel: 0215556132

Email: support@edusontv.net

17. De ce sa aleg un abonament?

Fie ca alegeti abonamentul Eduson BASIC sau Eduson PREMIUM, pretul unui abonament e aproape egal cu cel al unui webinar. Asta pe plan financiar. Dar pe plan educational, Eduson PREMIUM sau Eduson BASIC dispuneti de cel putin +1000 de ore de materiale educationale oferite de cei mai buni specialist din Romania si nu numai, comparativ cu achizitia unui singur webinar in valoare de 250 de lei care dezbate subiecte importante dar insuficient pentru un avid de stiinta si educatie.