Termeni si conditii

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea termenilor si conditiilor generale detaliate mai jos. Daca alegeti sa vizitati site-ul si sa accesati serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului, va asumati cunoasterea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii, care stau la baza contractului dintre Societate si dumneavoastra.

Site-ul edusontv.net este detinut de catre Eduson Education SRL, cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Bradutului, 20, jud. Cluj, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr J12/1107/2021, avand CUI 43845270

email: suport@edusontv.net Pentru facilitarea transmiterii informatiilor, vom avea in vederea utilizarea termenului de „Societate” pentru a ne referi la Eduson Education SRL, respectiv termenii „edusontv.net” sau „site” pentru a ne referi la site-ul edusontv.net.

1. Continutul site-ul edusontv.net

Edusontv.net este un site creat pentru facilitarea accesului la educatie online pentru personalul medical si persoanele care au preocupari in zona medicala, explicitate ca atare pe site.

Societatea va intreprinde toate actiunile necesare pentru a pune la dispozitie clientilor materiale cat mai calitative, actuale si relevante domeniului care face obiectul cursului.

In acest scop si pentru a asigura o gestionare eficienta a materialelor de pe site, societatea isi rezerva dreptul de a elimina materialele care nu mai prezinta interes, care au fost inlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune ori pentru care a expirat dreptul de difuzare negociat cu expertii cratori de cursuri. Prin urmare, societatea nu garanteaza mentinerea constanta a tuturor materialelor pe edusontv.net.

Inaintea stergerii unui material, Eduson Education va comunica clientilor acest aspect si va oferi o perioada de gratie de la prima comunicare si pana la eliminarea continutului in cauza.

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagina a site-ului. Va rugam sa tineti cont de faptul ca materialele sun create in scop educational.

2. Conditii pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului, trebuie sa va creati un cont personal pe site. In acest scop, va rugam sa utilizati butonul „Creeaza un cont” de pe pagina principala a site-ului si sa parcurgeti in mod adecvat pasii necesari in vederea crearii contului. Aveti obligatia de a furniza informatiile care va sunt solicitate si de a completa toate campurile in mod adecvat, complet, corect si real, asa cum acestea apar specificate in cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe baza de parola de acces, pe care o cunoasteti doar dumneavoastra. Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Un cont de utilizator asigura accesul in program in favoarea unei singure persoane. Aveti obligatia de a nu transmite datele dumneavoastra de autentificare in favoarea unei terte persoane.

Poate sa isi creeze un cont pe site orice persoana fizica, indiferent de nationalitate, cu varsta minima de 18 ani impliniti la data crearii contului. Nu permitem cu buna stiinta persoanelor sub varsta de 18 ani crearea de Conturi care sa permita accesul la site. Orice accesare a site-ului de catre minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentantilor legali se face pe propria raspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site, pentru evaluarea si pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plata ilegala, frauduloasa, pentru a se posta sau transmite vreun material cu continut defaimator, amenintator, obscen, indecent, instigator si altele asemenea. Ne rezervam dreptul de a nu permite postarea si/sau de a sterge imediat si fara vreo notificare prealabila orice comentariu de pe site care contine un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea sa ne aduca un prejudiciu de imagine si/sau sa ne creeze o stare de disconfort, noua, autorilor materialelor de pe site sau clientilor si vizitatorilor. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice operatiune si/sau plata efectuata din cont prin utilizarea site-ului.

Nu putem garanta utilizarea discontinua si neintrerupta a site-ului. Este posibil sa intervina erori, defecte, virusi sau alte comportamente daunatoare pe site sau pe servere care sa il faca indisponibil. Vom lua toate masurile pentru a limita si pentru a inlatura asemenea evenimente neplacute in cel mai scurt timp posibil. Nu aveti dreptul sa interveniti in operarea site-ului nostru si nici sa luati vreo masura de interventie asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv si indiferent de rezultatul obtinut.

Ne rezervam dreptul de a desfiinta site-ul fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Ne rezervam dreptul de a ne stabili in mod liber relatiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe edusontv.net si nu ne asumam faptul ca aceste persoane vor avea o prezenta constanta pe site.

3. Cum devii utilizator edusontv.net

Orice client care doreste acest lucru poate sa se inregistreze pe site-ul nostru accesand butonul „Ma Abonez”, disponibil pe pagina principala, urmat de un simplu click pe butonul de ma abonez, cu parcurgerea adecvata a pasilor solicitati in vederea inregistrarii.

Pentru inregistrare, vi se va solicita sa va introduceti numele, prenumele, adresa de email si parola, numarul de telefon, statutul profesional si regiunea. Aveti obligatia de a introduce o adresa de email valida, in caz contrar nu va fi posibila continuarea procedurii de inregistrare pe site. Sunteti pe deplin responsabil pentru pastrarea in siguranta a parolei de acces precum si a oricarei informatii privind inregistrarea, autentificarea si contul. Sunteti pe deplin responsabil pentru orice plata efectuata prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra. Aveti posibilitatea de va da acordul pentru primirea de newslettere. In acest mod veti fi la curent cu activitatea noastra pe site.

Odata inregistrati pe edusontv.net, veti avea posibilitatea sa optati pentru diverse tipuri de materiale doriti sa achizitionati.

4. Conditii de eliberare a diplomelor cu credite EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania:

  1. Sa fiti membru in Colegiul Medicilor din Romania si sa ne furnizati codul CUIM, specialitate, grad si loc de munca

  2. Sa participati online sau in format fizic la intreg evenimentul in ziua/zilele cand acesta se desfasoara in direct, conform programului anuntat in prealabil

  3. Sa completati formularul de evaluare a manifestarii în termen de maxim 3 zile de la finalizarea evenimentului pe link-urile primite pe email (verificati si casuta spam/promotions) si pe chat-ul din cadrul evenimentului 

    Aceste conditii trebuie indeplinite cumulativ, fara de care furnizorii de educatie medicala NU va pot elibera diploma cu credite EMC!

  4. Daca un participant ineplineste toate conditiile expuse mai sus dar nu primeste diploma cu creditele EMC aferente in termen de 21 de zile lucratoare, este responsabilitatea participantului de a semnala erorile intampinate.

    *Participantii care nu fac parte din CMR (nu detin CUIM) NU vor primi diploma cu credite EMC conform deciziei reglementate de catre Colegiul Medicilor din Romania. Decizia poate fi consultata in actele privind reglementarea sistemului national de educatie medicala continua la art.4 al.4 (CMR acorda credite EMC numai membrilor sai) conform numarului deciziei nr.683/6.VIII.2018 din Monitorul Oficial al Romaniei.

5. Plata si facturarea

Preturile afisate pe site, la fiecare tip de continut in parte, includ valoarea TVA.

Plata se poate face prin oricare dintre urmatoarele modalitati: online, cu cardul urmand pasii de plata si instructiunile de plata oferite cu ocazia efectuarii platii; prin plata in banca. 

Nu suntem responsabili pentru procesarea in mod eronat a platii. Nu suntem responsabili pentru erorile inregistrate prin intermediul sistemului de plata, inclusiv, dar fara a se limita la pierderile pe care le-ati suferi utilizand sistemul de plata cu cardul.

Clientul are obligatia de a opta pentru modalitatea de plata aleasa la momentul alegerii tipului de abonament, prin bifarea optiunii corespunzatoare, conform pasilor de achizitionare a abonamentului. Este posibil sa beneficiati de diverse discounturi sau alte beneficii pentru achitarea produselor. Aceste beneficii vor fi aduse la cunostinta publicului prin publicarea pe site si prin mijloacele de promovare alese de catre Societate.

Factura fiscala pentru orice comanda va fi trimisa pe email si va putea fi descarcata. In cazul in care doriti se poate solicita modificarea facturii in luna emiterii acesteia.

Autorizarea platii cu cardul

„Autorizare plata”. Dupa ce introduceti datele cardului dumneavoastra veti primi un mesaj de pre-autorizare a tranzactiei in valoare de 0,00 LEI. Conform noilor norme europene este necesar ca atunci cand autorizati plata sa confirmati ca va apartine cardul astfel incat sa aiba loc o pre-autorizare a cardului. Debitarea cardului dumneavoastra va fii realizata cu suma aferenta cumparaturii. Daca constatati diferente va rugam sa ne contactati si vom solutiona orice problema

6. Garantia si dreptul de retragere

Pentru ca ne dorim clienti multumiti, societatea acorda garantii speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteti accesa fara dificultati birocratice, cu o simpla notificare a biroului nostru de vanzari, prin email la adresa office@edusontv.net . Operatorii nostri vor prelua si procesa notificarea dvs. in cel mai timp scurt posibil, astfel incat sa va puteti recupera cu celeritate banii platiti pentru serviciile de care nu sunteti multumit pe deplin. In vederea returnarii banilor, este posibil sa vi se solicite furnizarea de date necesare in acest scop (cont IBAN, banca, cod swift, titular cont, alte informatii). In cazul in care nu furnizati datele solicitate, ne vom gasi in imposibilitatea de a va returna banii.

Dreptul de retragere din contract opereaza in termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data inregistrarii pe site si poate fi folosit o singura data. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive, folosirea perioadei de proba de 7 zile si returnarea costului in favoarea aceluiasi utilizator. Tineti cont de faptul ca edusontv.net este un site de servicii, existente pe site la momentul la care va inrolati, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizata, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist.

In cazul in care doriti sa apelati la dreptul de retragere, nu trebuie decat sa ne comunicati intentia dumneavoastra neechivoca prin email la office@edusontv.net. Va rugam sa ne comunicati datele dumneavoastra complete, tipul abonamentelor la care doriti sa renuntati si pretul acestora, precum si, daca optati pentru modalitatea de rambursare a sumei platite in cont, datele de cont in care doriti sa vi se ramburseze suma platita.

In cel mai scurt timp, veti primi prin email o confirmare a inregistrarii cererii dumneavoastra de retragere. Cererea de retragere va fi primita numai daca respectati termenul de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

Totodata, garantia si implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar in ipoteza in care nu ati mai inregistrat nicio cerere in acest sens pe office@edusontv.net.

Optarea pentru retragerea de pe site implica stergerea contului de acces pe eduson.ro.

7. Raspundere si Limitari

Prin crearea si utilizarea Contului, va asumati raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, fiind responsabil in conditiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului si utilizarea site-ului acceptati in mod expres si neechivoc Termenii si conditiile site-ului precum si politica de livrare in ultima sa versiune comunicata in cadrul site-ului. Ulterior crearii Contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si conditiilor site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului. Sunteti responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor si Conditiilor ori de cate ori utilizati site-ul.

Acceptarea Termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

Societatea nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor incluse pe sit sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii de catre dumneavoastra sau navigarii pe site-ul nostru sau descarcarea de catre dumneavoastra a vreunui continut, informatie, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecinta de orice tip, care decurge din sau are in vreun fel legatura cu orice utilizare a site-ului nostru sau a continutului, datelor, materialelor sau informatiilor gasite in acesta, cu orice neindeplinire sau intarziere (inclusiv fara limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componenta a acestui site pentru achizitionare sau plata), sau executarea sau neexecutarea de catre noi sau de catre orice furnizor, chiar daca noi sau furnizorul nostru am fost avizati de posibilitatea de daune aduse acestor parti sau oricarei alte parti.

Aceasta exonerare de raspundere se aplica oricaror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsa a performantei, eroare, omisiune, intrerupere, eliminare, defect, intarziere in operare sau transmisie, virus de calculator, defectiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea inregistrarii, fie pentru incalcarea contractului, comportament daunator, neglijenta, sau in baza oricarei cauze de actiune.

8. Reclamatii

Orice nemultumire legata de accesarea, utilizarea, inregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuata, aspecte legate de inscrierea la evenimente si alte asemenea, ne va fi comunicata direct, prin email la adresa office@edusontv.net 

Nemultumirea dvs. va fi inregistrata si veti primi un raspuns in scris, pe adresa de email mentionata cu ocazia aducerii la cunostinta noastra a nemultumirii dvs., in termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucratoare.

Clientul declara ca este de acord sa nu faca publice aceste nemultumiri (pe retelele de socializare, media, discutii la petreceri private sau in orice alta modalitate) sub rezerva suportarii daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste actiuni.

Orice reclamatie se depune in termen de maxim o luna de la data sesizarii situatiei reclamate.

9. Proprietate intelectuala

Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, precum si intreg continutul informatiilor cuprinse pe eduson.ro si a altor programe online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusiva a Eduson Education SRL. Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, etc, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site sau pe platformele/programele la care cumparati accesul prin intermediul site-ului, fara permisiunea expresa acordata in scris de catre Eduson Education SRL. Nu este permis sa transmiteti in favoarea unei terte persoane parola dvs. de acces la www.edusontv.net.

Niciun Client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea site-ului vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuala/ industriala asupra produselor si/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

10. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului si alte asemenea, consultati sectiunea Politica de protectie a datelor de pe site-ul nostru.

11.Newslettere

Cu ocazia crearii unui cont pe site Clientul are posibilitatea de a-si manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promotiilor, etc. dintr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informatiile continute de acesta.

Clientul isi poate retrage acest acord oricand, fara nicio obligatie, prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecarui Newsletter primit.

12. Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege, din motive independente de parti.

Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti, in termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului si sa ia toate masurile posibile in vederea limitarii consecintelor lui.

13. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice neintelegere intervenita intre proprietarul site-ului si Client in legatura cu raporturile decurgand din utilizarea site-ului urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila, iar in caz de esec, sa fie supuse instantelor competente material din Cluj-Napoca.

14. Dispozitii finale

Acest site este detinut de catre Eduson Education SRL, care va ofera dreptul de a accesa si utiliza site-ul sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor Termeni si conditii. Accesand si utilizand site-ul va oferit automat si neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor si conditiilor de pe site.

Eduson Education are dreptul de a modifica Termenii si conditiile oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site. Aveti obligatia de a citi Termenii si conditiile ori de cate ori accesati site-ul. Aveti obligatia de a respecta intocmai Termenii si conditiile de pe site si nu puteti pretinde necunoasterea Termenilor si conditiilor de pe site, valabili la data accesarii, utilizarii si/sau plasarii unei comenzi pe site.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia clientilor prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Promotiile oferite de catre Eduson Education SRL sunt anuntate pe site. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si isi inceteaza valabilitatea din momentul inactivarii acestora pe site. Promotiile nu se cumuleaza intre ele sau cu alte reduceri si sunt valabile numai in limitele si cu respectarea conditiilor de pe site.

Prezentii Termeni si conditii se completeaza cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. In cazul in care intervin contradictii intre prezentii Termeni si conditii si prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.