Conferinte Eduson

Postat

Feb 17 at 10:35 AM

Scoala de Vara de Ultrasonografie de la Constanta editia 2024
 
Buna ziua!

Va invitam sa fiti alaturi de noi la o noua editie a Scolii de Vara de Ultrasonografie care va avea loc la Constanta in perioada 29-31 august 2024

Ca in fiecare an, aceasta manifestare este organizata sub coordonarea domnilor Prof. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean si Prof. Dr. Radu Badea


Veti avea parte din nou de: 

✅ sesiuni hands-on
✅ prelegeri ale unor experti din Romania si din strainatate
✅ acces la materiale dupa eveniment
✅ pranz asigurat 
✅ coffee break 
✅ sesiuni simultane

In acest an vom organiza mai multe sesiuni paralele, iar inscrierea la eveniment onsite nu va va garanta accesul la sesiunea dorita. Astfel, pentru a alege dvs sesiunea va incurajam sa intrati in salile de curs cat mai repede. 

🏨 Persoanele care achizitioneaza pachetul onsite pana in data de 25.02.2024 pot beneficia de cazare la hotelul conferintei pentru pretul de 270 lei / noapte camera dubla in regim single si 100 lei pentru persoana suplimentara. Tariful include mic dejun. Numarul de camere disponibile este limitat!   

Pentru a beneficia de cazare este important sa ne trimiteti un email pe office@edusontv.netcat de repede cu perioada in care doriti sa stati si regimul de camera - single / dubla. Cazarea este disponibila doar pe perioada scolii de vara.  

🔝 Participa onsite 500 lei 

🔝 Participa online 300 lei